Actualitate
Măsuri de ordine publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, în weekend

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la doua competiții sportive, ce vor avea loc în acest final de săptămână, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu.

În data de 06.03. a.c., jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal, care se va disputa între echipele FCU 1948 și CS LIPOVA, între orele 15.00-17.45, iar în data de 07.03. a.c, la partida de fotbal dintre echipele C.S. PANDURII LIGNITUL TG-JIU și ACS ARGEȘ, între orele 17.00-18.45. Accesul în stadion se va face pe baza documentelor de acces, începând cu ora 14.00 la meciul de fotbal din data de 06.03. a.c., respectiv ora 16.00 la meciul de fotbal din data de 07.03. a.c. Accesul publicului în stadion, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în incinta arenei sportive se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de către organizator. Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciurilor, în apropierea și în incinta arenei sportive. Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.