Actualitate
Mașini vandalizate în centrul Craiovei

Mai mulți locatari din centrul Craiovei, zona English Park, s-au trezit în această dimineață și și-au găsit mașinile vandalizate. Cel puțin șase autoturisme au anvelopele tăiate.

Proprietarii spun că vor depune plângere la poliție pentru că le-au fost distruse anvelopele autovehiculelor.

UPDATE : 

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 1 de Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza de competenţă mai multe autoturisme parcate prezintă urme de deteriorare ale anvelopelor, fiind  înțepate.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului până în prezent, au fost identificaţi trei bărbaţi de 34 ani, 38 ani şi 40 de ani, din Craiova, ale căror autoturisme prezintă câte o singură anvelopă înțepată. 

Prejudiciul total cauzat prin comiterea faptei este de 1500 lei. 

De asemenea, poliţiştii desfăşoară verificări pe raza  de competenţă, pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanelor care ar fi comis fapta şi stabilirii întregii activități infracționale a acestora, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.