Actualitate
Mandate puse în executare de polițiști

În cursul zilei de ieri, 13 octombrie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat în comuna Urzicuța un tânăr de 26 de ani, din localitate, urmărit la nivel național.

Instanța de judecată emisese pe numele celui în cauză un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, tânărul a fost încarcerat de polițiști în penitenciar.

Ieri, 13 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea și Secției 14 Poliție Rurală Bârca au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de instanța de judecată pe numele unui bărbat de 33 de ani, din Bârca. Aceasta măsură a fost dispusă, după ce s-a constatat faptul că cel în cauză ar fi încălcat obligațiile impuse anterior, acesta aflându-se în arest la domiciliu din luna august a.c. Bărbatul a fost condus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.