Actualitate
Mandate puse în executare de polițiști

Ieri, 14 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au depistat pe raza Municipiului Craiova un bărbat de 39 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar. 

Ieri, 14 octombrie, polițiști din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat pe raza comunei Cetate, un bărbat de 42 de ani, din localitate, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Totodată, polițiștii au depistat pe raza aceleiași comune, un tânăr de 26 de ani, din localitate, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 3 luni pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei în cauză au fost încarcercerat în penitenciar.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.