Actualitate
Mandat pus în executare de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

           În data de 08.02.2018, poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis tot în cursul zilei de ieri de Tribunalul Dolj, privindu-l pe S. GIONI MARIAN, 50 de ani, din Craiova.

Acesta este condamnat 2 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru comiterea infracţiunilor de constituire grup infracțional organizat şi spălare de bani, constând în aceea că, în perioada anului 2016, împreună cu alte persoane, au constituit un grup infracțional organizat, grup care a acționat pe teritoriul S.U.A. și a avut ca preocupare falsificarea cardurilor bancare și retragerea în mod fraudulos a unor sume de bani pe care le-au expediat către persoane din România prin disimulare, în colete poştale. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Craiova.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.