Actualitate
Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe cel de-al doilea suspect din Caracal

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, de pe o stradă din Caracal, a reacționat după ce DIICOT a anunțat că a reținut un suspect care ar fi violat-o pe fată. Monica Melencu a declarat că îl cunoaște, dar nu crede că el este făptașul. Cel reținut de procurorii DIICOT este vecinul lui Gheorghe Dincă, suspect de crime multiple.

Monica Melencu spune că a studiat o parte din dosarele „ Caracal”, iar acolo a găsit declarația bărbatului, dar nu i-a acordat importanță. Monica Melencu, mama Luizei Melencu: „Nu stiu ce să vă spun. Nu știu cât este de adevărat. Persoana asta de 46 de ani are declarația la dosar. Noi ieri am văzut dosarul, dar nu știu cât poate fi de adevărat. Omul acesta, până acum de ce n-a declarat? Într- adevăr, scrie omul ars, cum îl cheamă…Nici nu mai știu cum îl cheamă. Sunt bulversată. E vecin cu Dincă, da. L-am mai văzut. Nici nu știu cum să spun…acesta e un om care bea, nu știu cât poate fi de adevărat . Probabil cineva l-a forțat, nu știu. Fane, Fane îl cheamă . Pentru noi, orice pistă e…, dar nu știu cât poate fi de adevărat. De ce n-a declarat până acum? Nu m-am întâlnit cu el, dar noi am stat în Caracal 20 de ani. Eu știu că omul acesta era un om care bea . El e ars pe mâini. Eu nu mai știu ce a declarat că a făcut, nu mai țin minte. El mergea prin curtea lui Dincă. Asta îmi amintesc că a declarat, dar când s-a ars la mâini, nu-mi aduc aminte, în declarație, ce a scris. Trebuie să citesc iar, vineri, să văd despre ce e vorba. Noi am studiat abia 19 dosare. Toate sunt 30. Am citit declarația din dosar. Că îl cheamă Fane, dar nu că a violat-o pe Luiza . Asta,nu pot confirma că ar fi scris așa ceva. Declarația lui este la dosar. Am dat peste o declarație de-a acestui Fane cu mâinile arse.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.