Actualitate
Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru încălcarea regulilor de circulaţie
În data de 21.05.2017, în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe N.MIHAI, 24 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe strada Al. Macedonski din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

În noaptea de 21/22.05.2017, în jurul orei 01.15, polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe M.MARIUS, 26 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Pelendava din Craiova, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, autoturism ce i-a fost încredinţat de către I.PETRE, 23 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe locul din faţă dreapta al autoturismului. Pe numele celor doi craioveni polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
Aseară, în jurul orei 18.30, poliţişti ai Compartimentului Rutier Băilești în cooperare cu polițiști ai Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe S.ION , 75 de ani, din comuna Perişor, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Morii din localitate, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Băilești unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În aceeași seară, în jurul orei 22.00, poliţişti ai Secţiei Nr. 7 Poliţie Rurală Pleniţa l-au depistat pe M.DAN, 31 de ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.
Polițiști din cadrul Formațiunii Poliției Rutiere Calafat, aflați în serviciul de supraveghere și control al trafiului rutier, l-au depistat pe D.N. 55 A – în comuna Piscu Vechi, pe A.ADRIAN, 32 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul alcooltest, astfel că a rezultat concentrația de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.