Actualitate
Lucrările la conducta de gaze Craiova-Segarcea au fost inaugurate

Miercuri, 22 mai, au fost inaugurate lucrările pentru conducta de transport gaze naturale Craiova-Segarcea-Băilești-Calafat. Primul tronson, Craiova-Segarcea, cu o lungime de 32 de kilometri, are o valoare de 33 milioane de lei, iar termenul de execuție a lucrarilor este de 12 luni.

Reprezentanții Distrigaz au declarat că CIS Gaz, care a câștigat licitația pentru execuția proiectului pe tronsonul Craiova-Segarcea, va apela din luna iulie la muncitori din străinătate, respectiv 45 de lucrători din Libia și Turcia, sudori și lăcătuși. Prezent la inaugurare, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat: " am venit cu foarte mare drag, pentru că am anunțat în urmă cu ceva timp că vom demara împreună cu Transgazul o campanie foarte seriosa și foarte extinsă pentru a conecta la rețeaua de gaze localitățile din România. Vorbim despre două lucruri: accesul la un confort ridicat și șansa agentului economic de a accesa o sursa de energie care este folosită peste tot in lume. Am creat posibilitatea pentru toți primarii să ia bani de Fondul de Dezvoltare și Investiții și să facă rețele de gaze. Este un plan care a început să se implementeze, trebuia facut mai demult, e bine că îl începem acum. Aici , în Dolj, se va ajunge la trei sferturi din localitați, în doi ani de zile".

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.