Actualitate
L-a tăiat pe un angajat după ce nu a mai fost servit cu alcool

Un bărbat de 53 de ani, din Verbița, supărat că nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice de vânzătorul unui magazin din aceeași comună, l-a tăiat pe acesta cu o lamă de cutter. 

În cursul zilei de ieri, 1 iunie, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați cu privire la faptul că un angajat al unui magazin ar fi fost rănit în zona urechii de un client.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un tânăr de 30 de ani, din Verbița, care ar fi fost tăiat în zona urechii cu un obiect ascuţit, de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate.
Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză l-ar fi agresat pe tânăr, întrucât acesta ar fi refuzat să îl mai servească cu băuturi alcoolice.
Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.