Actualitate
Jandarmii mehedințeni au aplicat amenzi în valoare de peste 30.000 lei

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii mehedințeni au avut în atenție menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență și responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus în piețe, terase, mijloace de transport în comun, gări, porturi. Pe timpul executării misiunilor, au fost constatate mai multe fapte de încălcare a normelor de conviețiure socială, a ordinii și liniștii publice și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19.

12 sancțiuni contravenționale au vizat tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii și expresii jignitoare, activități de comerț ilicit, valoarea totală a amenzilor fiind de peste 3000 lei. De asemenea, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 au fost aplicate 37 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 27.000 lei. Pe perioada stării de alertă, jandarmii mehedințeni, împreună cu celelalte instituții cu atribuții pe linia ordinii și siguranței publice, vor continua activitățile de verificare a măsurilor de protectie împotriva răspândirii noului coronavirus.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.