Actualitate
Jandarmii doljeni alături de elevi

Luni, 11 septembrie a.c.,  reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au participat la activităţile organizate cu ocazia începerii noului an şcolar 2017 – 2018 la Colegiul Naţional „Elena Cuza”, Colegiul Naţional „Ştefan Odobleja”, Liceul Teoretic „Henri Coandă”, precum şi la instituţiile de învăţământ preuniversitar din localităţile Segarcea, Calafat şi Filiaşi.

Cu această ocazie a fost prezentat mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, au fost distribuite materiale informative şi s-au purtat discuţii cu profesorii, elevii şi părinții, sfaturile preventive şi cunoaşterea legislaţiei în domeniul respectării ordinii şi liniştii publice fiind principalele mesaje transmise celor prezenţi. Pe parcursul anului şcolar 2017 - 2018, efective din cadrul  I.J.J. Dolj vor participa în sistem integrat la menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar, scopul prezenţei jandarmilor fiind acela de a preveni producerea faptelor de natură să afecteze siguranţa elevilor, cadrelor didactice şi a procesului educativ. De asemenea, odată cu începerea noului an şcolar, specialiştii I.J.J. Dolj vor desfăşura, în baza parteneriatelor educaţionale, activităţi preventiv educative în rândul elevilor pentru cunoaşterea şi respectarea cadrului legislativ pe anumite domenii de interes.

      

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.