Actualitate
Jandarmii din Craiova au donat sânge de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova au donat astăzi sânge, cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, sărbătorită în fiecare an la data de 14 iunie.

"Donarea de sânge s-a realizat la sediul unității, cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, în scopul de a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și de a încuraja cetățenii să participe frecvent la astfel de activități.

​La nivel local, dar și național, jandarmii sunt susținători ai campaniilor de donare de sânge, fiind deseori inițiatori și promovând donarea, pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței sângelui în salvarea vieților omenești.​ Trebuie să înțelegem că sângele este o resursă importantă și înseamnă viață. Și, de ce nu, trebuie să ne gândim că și noi am putea avea nevoie, la un moment dat, de sânge.

​În fiecare an, la data de 14 iunie, se celebrează, în întreaga lume, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej de a semnala necesitatea donării de sânge, dar și pentru a acorda un omagiu donatorilor de sânge", se arată într-un comunicat de presă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.