Actualitate
Italian acuzat de înșelăciune, plasat sub control judiciar

Polițiștii doljeni au depistat cinci persoane bănuite că ar fi înșelat cu peste 1.000.000 de euro mai mulți cumpărători ai unor imobile nou construite. Aceștia fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare – cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi - cumpărători sau cumpărători, prejudiciul rezultat fiind de 1.138.770 de euro.

"La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova au depistat şi condus la audieri 5 persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

 

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare – cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi - cumpărători sau cumpărători.

 

Prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestor infracţiuni este de 1.138.770 de euro.

 

Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, procurorii D.I.I.C.O.T. au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 68 de ani, cetățean italian cu domiciliul în Craiova.

 

În cursul zilei de 24 septembrie 2020, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.