Actualitate
Ion Prioteasa după ce ploile au inundat Aeroportul Craiova:  Ne cerem scuze pentru acest incident

Reprezenții Aeroportului Internațional Craiova vor solicita societății care a realizat lucrările de modernizare a instituției să refacă anumite lucrări după ce o ploaie torențială a distrus tavanul clădirii în mai multe locuri. Mircea Dumitru, directorul aeroportului, susține că fulgerele au distrus și pista de aterizare în patru puncte.

“Ceea ce vă spun în premieră este faptul că și pista a fost trăsnită în patru locuri. Până dimineață reparasem cele patru cratere, înlocuisem tavanul care a fost distrus de căderea de apă și reușisem să ținem oarecum sub control pătrunderea apei. S-a infiltrat printre acel perete cortină de la clădirea nouă și peretele vechi al fostei săli de așteptare. Următoarele trei ploi nu au mai produs niciun fel de pagube. În partea de terminal plecări a cedat pluviala care nu a putut să preia absolut toată apa care a fost pe clădire, drept pentru care și colegii mei au urcat pe clădire și au ajutat la evacuarea apei de acolo, folosind pe post de pompă o mașină de pompieri. La momentul acesta am reușit să facem o soluție provizorie pentru a preîntâmpina astfel de evenimente neplăcute și urmăm căile legale pentru refacerea unei părți de hidroizolație dintre cele două clădiri”, a precizat Mircea Dumitru. La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a precizat că își cere scuze în fața călătorilor pentru disconfortul creat. “Ne cerem scuze. Nu ne-am așteptat la un asemenea eveniment. În primul rând că a fost o ploaie cum nu s-a mai văzut și a cedat hidroizolația. S-au luat măsurile să se rezolve. O spun și eu din partea Consiliului Județean că ne cerem scuze pentru acest incident”, a declarat Ion Priotesa.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.