Actualitate
Ion Cupă a fost nominalizat pentru portofoliul de la Energie

Deputatul Ion Cupă, proaspăt propus pentru poziția de Ministru al Energiei va prezenta proiectele sale de politici publice în domeniu imediat după derularea procedurilor constitutionale privind validarea preluarii mandatului de ministru.

”Am acceptat propunerea de a prelua portofoliul Energiei pentru a onora în continuare mandatul politic primit de la cetățeni în 2016, acela de a contribui la buna guvernare și la stabilitatea țării. Am o obligație majoră față de doljenii care au votat pentru mine în 2016 si față de toți românii care au investit increderea lor in PSD-ALDE. Sunt un om al ratiunii, echilibrului si al faptelor.Domeniul energiei este unul vital pentru dezvoltarea economica si sociala a Romaniei.Acest domeniu are nevoie de stabilitate si de investitii inteligente care sa aduca avantaje competitive pentru Romania. Cred că pot contribui la atingerea acestor obiective. Din aceste considerente am acceptat propunerea doamnei premier Dancilă de a prelua portofoliul Energiei”, a declarat deputatul Ion Cupă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.