Actualitate
Infracțiuni rutiere în județul Olt

Polițiștii continuă să acționeze pe drumurile din județ pentru siguranța participanților la traficul rutier.

La data de 24 ianuarie a.c., ora 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, au depistat un bărbat, de 63 ani, din comuna Redea, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Redea, fără a poseda permis de conducere.

Totodată în urma testării cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație de 0,20 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 25 ianuarie a.c., ora 01:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au depistat o tânără, de 20 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea pe raza localității un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia activităților desfășurate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat acesteia de un tânăr de 22 de ani, proprietarul autoturismului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul în vederea conducerii pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere

 

La data de 25 ianuarie, a.c., ora 01:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, au depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

 

La data de 25 ianuarie, a.c., ora 05:35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au depistat un bărbat, de 29 ani, din comuna Oporelu, în timp ce conducea un autoturism raza comunei Brebeni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.