Actualitate
Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiștii doljeni

În noaptea de 08/09 februarie 2018, în jurul orei 00:45, un echipaj din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică a Poliției Calafat l-a depistat pe D. CRISTIAN ANDREI, 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se deplasa pe str. Tudor Vladimirescu din localitate, la volanul unui autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul mun. Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 8 februarie a.c., în jurul orei 00:00, un echipaj din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, în timp ce efectua serviciul de patrulare în comuna Coţofenii din Dos, sat Mihăiţa, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe principala stradă din localitate. Conducătorul auto a oprit autovehiculul și împreună cu  celălalt pasager  au fugit pe câmp. Autoturismul abandonat de persoanele în cauză a fost ridicat de oamenii legii şi transportat la Poliţia Oraş Filiaşi pentru continuarea cercetărilor. Tot în cursul zilei de ieri a fost identificat conducătorul auto în persoana lui P. Sorin-Iulian, de 21 ani, din localitatea Coţofenii din Dos, stabilindu-se totodată că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În acest sens, polițiștii doljeni au întocmit pe numele acestuia un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.