Actualitate
Infracţiuni la regimul circulaţiei, depistate de poliţişti

Ieri, 10 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni au depistat un bărbat de 67 de ani, din comuna Cârcea, care se afla la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, poliţiştii au constatat faptul că persoana în cauză avea o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au depistat, în comuna Perişor, un tânăr de 18 ani, din aceeaşi localitate, care conducea un moped neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere. Astfel, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.