Actualitate
Incendiu la o gospodărie din Dăbuleni

Duminică, 17 ianuarie, ora 07:33, Garda Pompieri Bechet și Secția Pompieri Segarcea au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei persoane, care s-a propagat și la locuința învecinată, din orașul Dăbuleni, str. Ana Ipătescu.

La intervenție a participat și S.V.S.U. Dăbuleni cu o autospecială. În urma incendiului au ars acoperișul locuinței confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aprox. 200 mp, două anexe gospodărești (magazie și pătul) și acoperișul unei case bătrânești confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aprox. 200 mp, un foișor din lemn pe o suprafață de aprox. 20 mp, mobilier bucătărie și aproximativ 5 mc lemn de foc, la vecinătăți au ars acoperișul unei anexe gospodărești (magazie) confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost sabilită ca fiind un scurtcircuit electric (cablu electric neizolat corespunzător).

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.