Actualitate
A fost reținut după ce a aruncat benzină pe trecători

Un bărbat de 32 de ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști după ce a aruncat cu benzină într-un bloc, dar și pe trecători. Tânărul a fost imobilizat și este cercetat pentru a se lămuri starea de fapt și a măsurilor legale care se impun.

În jurul orei 16.00, polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzina într-un bloc din Craiova, dar și pe persoane care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul in care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului. Cel in cauza a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova. Acesta se afla în prezent la sediul sectiei, in cauza fiind demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt și a dispunerii măsurilor legale ce se impun. De asemenea, alte două persoane ar fi suferit arsuri că urmare a acțiunilor săvârșite de cel in cauza. La intervenție au participat si jandarmi din cadrul IJJ Dolj, precum și pompieri din cadrul ISU Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.