Actualitate
Încasări mai mici cu 35 de milioane de lei la bugetul local

Mihail Genoiu a anunțat că încasările Primăriei Craiova au avut de suferit în această perioadă, din cauza pandemiei de coroanavirus care a afectat atât mediul de afaceri, cât și persoanele fizice. Astfel, de la începutul lunii martie și până în prezent, încasările bugetului local au scăzut cu 35 de milioane de lei, față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Edilul Craiovei speră ca diferența de bani se va regăsi în luna iunie a acestui an, după ce Primăria a prelungit termenul de plată a contributiilor. "Persoanele juridice au fost cele mai afectate, este vorba de foarte mulți bani, este enorm. Sperăm că acest lucru să se regleze si să recuperăm banii în luna iunie, până când a fost prelungit termenul de plată a contributiilor cu reducerea de zece procente. În acest moment suntem cu investițiile la relanti. Am solicitat Ministerului de Finanțe să ia măsuri în vederea rectificării pozitive a bugetului", a explicat Mihail Genoiu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.