Actualitate
Încă un autobuz a luat foc pe strada Amaradiei

După ce în luna decembrie 2019 un autobuz s-a făcut scrum într-o stație de pe strada Amaradiei, în această după-amiază încă un mijloc de transport a luat foc, pe aceeași stradă din Craiova, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric, conform spuselor reprezentanțiilor ISU Dolj. 

La momentul producerii incendiului, în interiorul autobuzului se aflau 4 calatori care au fost evacuați de șofer. Nimeni nu a fost rănit. "Incendiu autobuz în Craiova, strada Amaradia. Intervine Detașamentul 1 Craiova cu două autospeciale. În autobuz se aflau 4 persoane care au fost evacuate de șofer. Au ars mase plastice din componența motorului, cauza fiind un scurtcircuit electric. Autobuzul era pe traseu și oprise în stație", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.