Actualitate
În plină stradă, un adolescent amenința craiovenii cu un cuțit

Un echipaj cu atribuții de circulație din cadrul Poliției Locale Craiova a fost sesizat de mai mulți cetățeni despre faptul că în stația de tramvai situată pe Calea București, aproape de intersecția cu str. Frații Golești, un tânăr avea în mână un cuțit și se manifesta în mod agresiv la adresa cetățenilor aflați pe peron.

Polițiștii locali s-au deplasat de îndată la fața locului, au depistat, imobilizat și identificat persoana în cauză, constatând că acesta este deținătorul unui cuțit cu o lama de aproximativ 20 cm lungime.
Persoana în cauză, numitul B. S. D. din Craiova, în vârstă de 16 ani, împreună cu martorii asistenți, au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Craiova – Secția 4 Poliție, iar după întocmirea actelor premergătoare impuse de legea penală, tânărul și arma deținută de acesta au fost predați polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.