Actualitate
În arest după ce și-a agresat soția

La data de 22 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin plângere de o femeie de 48 de ani, din orașul Bumbești Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său, de 54 de ani.

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, lovind-o cu pumnii în zona capului.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au eliberat un ordin de protecție împotriva agresorului, acesta fiind și reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul poliției.

 Astăzi, polițiștii îl vor prezenta pe bărbatul reținut Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.