Actualitate
Incendiu la o sală de păcănele

Cinci aparate de jocuri și două unități de aer condiționat au ars, în urma unui incendiu izbucnit la o sală de jocuri din cartierul 1 Mai, noaptea trecută. Conform reprezentanților ISU Dolj, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. 

"Marți, 21 ianuarie, ora 23.36, Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o sală de pariuri sportive, în municipiul Craiova, str. Victor Papillian. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mobilier și aparatura electrică, în urma acestuia a ars aparatura electrică din doatarea săli, mase plastice, articole de mobilier, articole de papetărie și s-au degradat două unități de aer condiționat și cinci aparate de jocuri. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui  scurtcircuit electric", au declarat reprezentanții ISU Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.