Actualitate
Țigări de contrabandă, confiscate de politiști

200 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal, au fost indisponibilizate de poliţişti, după ce polițiștii au desfășurat nouă percheziții în imobile din Seaca de Câmp, Ghidici și Piscu Vechi. De asemenea, cinci persoane bănuite de contrabandă cu țigarete au fost duse la audieri. 

"Miercuri, 23 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat 9 percheziţii domiciliare la imobile din Seaca de Câmp, Ghidici şi Piscu Vechi, ce aparţineau unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Seaca de Câmp, poliţiştii au găsit 200 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.
Ţigările au fost indisponibilizate de poliţişti, fiind totodată puse în executare 5 mandate de aducere privind persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări.
Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca, în funcţie de materialul probator administrat, în cauză să fie dispuse măsurile corespunzătoare.
De asemenea, la activităţile desfăşurate au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.