Actualitate
Țigări confiscate la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat au descoperit, ascunse într-un microbuz, 870  pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 17.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. 

În data de 13.06.2020, în jurul orei 07.15, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat  pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 22 de ani, la volanul unei microbuz înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate în bagajele personale cantitatea totală de 870 pachete cu țigări ce aveau aplicat timbru fiscal bulgăresc.   

La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 17.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută articolul 452 litera h, din Legea 227/2015.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.