Actualitate
Identificaţi şi reţinuţi de poliţişti după ce ar fi comis infracţiunea de tâlhărie

Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au identificat şi reţinut o tânără de 26 de ani, cetăţean spaniol, care locuieşte fără forme legale în comuna Gîngiova, sat Comoşteni, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, la comiterea căreia ar fi participat şi un adolescent de 16 ani, din Galicea Mare, care locuieşte locuieşte fără forme legale în comuna Gîngiova, sat Comoşteni şi care a fost azi reţinut de poliţişti.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cei în cauză ar fi pătruns în noaptea de 23/24 ianuarie a.c., în locuinţa unei femei de 74 de ani,  din comuna Gângiova, sat Comosteni, de unde, prin constrângere, ar fi sustras suma 700 lei.

Ieri, tânăra a fost identificată de poliţişti şi condusă la sediul secţiei pentru cercetări iar în urma probatoriului administrat a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

 

Adolescentul de 16 ani, care iniţial s-a sustras de la cercetări, a fost depistat în dimineaţa acestei zile pe raza satului Comoşteni şi condus la sediul secţiei pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.