Actualitate
Și-a ucis soția,iar apoi s-a spânzurat în podul casei

Polițiștii fac cercetări în cazul unui bărbat din Țuglui care după ce și-ar fi ucis soția în vârstă de 72 de ani, a urcat în podul casei și s-a spînzurat.  Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Dolj.

„În cursul acestei zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată în locuința sa din Țuglui. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au găsit într-una din camerele locuinței o femeie de 72 de ani, din Țuglui, care era decedată, aceasta prezentând urme de violență. De asemenea, în podul locuinței a fost găsit spanzurat și soțul femeii, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Țuglui. Având în vedere cele constatate, cazul a fost preluat in ancheta proprie de un procuror din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Dolj”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.