Actualitate
Hoți de lemne depistaţi de poliţişti

Duminica, 19 ianuarie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ostroveni au depistat, în Lişteava, un bărbat de 55 de ani, din Ostroveni, care transporta 25 de arbori.

Alţi doi bărbaţi de 64 şi 24 de ani, din Întorsura, au fost despistaţi de poliţiştii Postului de Poliţie Întorsura, în timp ce transportau, prin localitate, cantitatea de 0,555 mc. material lemnos.

"Din verificările efectuate, în ambele cazuri poliţiştii au stabilit faptul că arborii ar fi fost tăiaţi şi sustraşi din păduri situate în apropierea localităţilor respective.

Având în vedere cele constatate, arborii au fost indisponibilizati, iar în cauză poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos", au declarat reprezentanții IPJ DOLJ. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.