Actualitate
Hoț reținut de polițiști

Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști și este acuzat de mai multe furturi. Tânărul a profitat de faptul că proprietarii unui imobil erau plecați din localitate și a sustras mai multe bunuri. Oamenii legii au recuperat prejudiciul care a fost restituit păgubiților. 

Ieri, 21 iulie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea mai multor infracțiunii de furt calificat.

La data de 26 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Craiova, cu privire la faptul că, a observat o persoană care ieşea dintr-un imobil din Craiova, care nu era locuit, proprietarii fiind plecaţi din localiate.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care, cu ocazia verificărilor efectuate în zona respectivă, au găsit două sacoșe în care se aflau produse alimentare și un televizor, bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și stabilirii provenienței acestora.

Ulterior, la sediul secției de poliție s-a prezentat proprietarul imobilului în cauză, un bărbat de 73 de ani, din Craiova, care a sesizat faptul că în perioada 20-26 iulie a.c., din imobilul respectiv, care este nelocuit, i-au fost sustrase mai multe bunuri, o parte din bunurile sustrase fiind cele găsite de către polițiști, care au fost ulterior restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, în urma unei acţiuni pentru prevenirea furturilor din locuinţă desfășurată de polițiști, a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi pătruns în imobilul persoanei vătămate, în zilele de 23, 25 şi 26 iunie a.c.,  de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Cel în cauză  a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat,  fiind introdus în Centrul Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.