Actualitate
Hoațe de buzunare prinse de polițiști

Trei femei au fost identificate și reținute de polițiștii din Filiași, după ce acestea ar fi sustras două telefoane mobile. Femeile ar fi acționat în zona pieței din orașul Filiași. Cele două telefoane mobile au fost recuperate și restituite părților vătămate.

"În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, au fost identificate trei femei, de 18, 22, respectiv 26 de ani, din Craiova şi Bucureşti, bănuite de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat. Oamenii legii au stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 24 iunie a.c., cele trei femei, în timp ce se aflau în zona pieţei din oraşul Filiaşi, ar fi sustras unei tinere, de 17 ani, din Braloştiţa, un telefon mobil, din ghiozdan, apoi un alt telefon mobil, din buzunarul pantalonilor unui minor de 12 ani, după care ar fi fugit printre blocuri, în direcţii diferite. Ambele telefoane mobile au fost recuperate şi restituite persoanelor vătămate, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.