Actualitate
Hoațe de buzunare depistate de polițiști

Două femei de 25 și 21 de ani, din Craiova, sunt acuzate de furt, după ce ar fi sustras două portofele cu bani și documente care aparțineau unui bărbat și unei tinere din localitate. Femeia de 25 de ani a fost reţinută pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore și urmează să fie să fie prezentată unitații de parchet, cu propuneri corespunzătoare.

„La data de 28 noiembrie, în urma activităților investigative desfăşurate, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat două tinere, de 25, respectiv 21 de ani, ambele din Craiova, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt. Poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 22 octombrie, cele două femei ar fi sustras un portofel cu documente și suma de 130 lei, din borseta unui bărbat. De asemenea, în baza probatoriului administrat, s-a reţinut faptul că, la data de 24 octombrie, acestea ar mai fi sustras un portofel cu bani şi documente, ce aparţinea unei tinere de 22 de ani, din Craiova. Femeia de 25 de ani a fost reţinută pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul acestei zile urmează să fie prezentată unitații de parchet, cu propuneri corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.