Actualitate
”Hai la școală!”

Asociația Vasiliada și Inspectoratul Școlar Județean Dolj vă invită să participați la Conferința de lansare a proiectului ”Hai la școală!”, proiect pentru prevenirea abandonului școlar al copiilor din grupuri defavorizate.

Evenimentul va avea loc miercuri, 16 mai 2018, începând cu ora 10.00, în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă, din strada Brestei, nr. 24, Craiova (vizavi de Facultatea de Agronomie).

Proiectul are în vedere prevenirea abandonului școlar și dezvoltarea abilităților de viață pentru elevii cu deficiențe auditive și cei din învățământul de masă aflați în situații de risc, folosind metode bazate pe educația creativă.

În perioada 2018-2021, peste 1000 de elevi, părinți și cadre didactice vor beneficia direct de activitățile acestui proiect.

La conferința de lansare a proiectului vor participa Înaltpreasfințitul Părinte Acad. Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei și Președintele de Onoare al Asociației Vasiliada, prof. Monica Leontina Sună, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, autorități locale și județene.

Proiectul ”Hai la școală!”, proiect pentru prevenirea abandonului școlar al copiilor din grupuri defavorizate, este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6, Prioritatea de investiție 10i, Obiectivele specifice 6.2, 6.3, 6.4, 6.6.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.