Actualitate
Grav accident pe Bulevardul Dacia

O femeie a fost transportată la spital inconștiență, după ce un tânăr de 26 de ani, care conducea o motocicletă pe Bulevardul Dacia, nu i-a acordat prioritate când traversa strada pe trecerea de pietoni. 

Un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care conducea o motocicletă pe Bulevardul Dacia, nu ar fi acordat prioritate unei femei de 56 de ani, din Iași, care s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, cele două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor producerii accidentului. Femeia nu era conștientă atunci când a fost transportată la spital, tânărul era conștient.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.