Actualitate
Gerul, problemă pentru CFR. Un tren Craiova - București Nord a avut întârziere de două ore

În această dimineață, un tren de călători a avut o întârziere de aproximativ două ore din cauza unei șine rupte. Acesta a plecat de la gara din Craiova, puțin după ora 4:00 și trebuia să ajungă la București până la ora 7:46.

Reprezentanții CFR Călători au transmis printr-un comunicat de presă că traficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă severă. Circulația  a fost întreruptă din cauza temperaturilor scăzute. Călătorii au ajuns în siguranță la destinație, dar cu întârziere.  Meteorologii au anunțat că până mâine la ora 12, pe arii restrânse, termometrele vor arăta și –10 grade Celsius.

 

„Traficul feroviar a fost întrerupt între stațiile Radoiești – Olteni după ce o șină s-a fisurat din cazua gerului, iar trenul IR 1594 Craiova – București Nord a fost oprit până la remedierea deficienței, timp în care sistemul de încălzire a fost funcțional. Trenul a ajuns la destinație,” stă scris pe site-ul CFR Călători. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.