Actualitate
Gașca Zurli a oferit cadouri pentru copiii secției de oncopediatrie din Craiova

Gașca Zurli dorește să facă un 1 Iunie mai vesel pentru 1000 de copii din secțiile de oncopediatrie din România. Cei din Gașcă s-au împărțit pe echipe și au plecat să ofere cadouri copiilor din secțiile de oncopediatrie din întreaga țară

Joi, 28 mai, Echipa Fericire a fost prezentă la Craiova pentru a aduce daruri copiilor de la etajul 10 al Spitalului de Urgență, unde se află secția de oncopediatrie coordonată de doctor Polixenia Stancu.

Peste 800 de oameni au donat, 20 de vedete au înregistrat mesaje personalizate pentru cei mici, iar Kaufland România s-a alăturat ca sponsor principal al campaniei.
“Avem pachetele pentru ei și așteptăm cu nerăbdare să le ducem în toate colțurile României. Acolo unde boala fură copilării, noi încercăm să aducem zâmbete”, este mesajul Găștii.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.