Actualitate
Gabriel Paunică: Nu îl vom susține niciodată pe Giugea. PSD nu este o paria, trebuie să stăm la masă cu oricine

Joi, 16 iulie, a avut loc prezentarea candidaților USRPLUS la alegerile locale din această toamnă. USRPLUS îl susține pe decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu, pentru funcția de primar al Craiovei iar la președinția CJ Dolj, alianța merge pe mâna lui Silviu Bratu. Deși fuziunea dintre USR și PLUS va avea loc luna viitoare, cele două formațiuni s-au contrazis public, prin vocile celor doi președinți, în ceea ce privește o eventuală colaborare cu PSD. 

Dacă Adrian Claudiu Prisnel, președintele USR, afirmă despre PSD că nu este un partid politic, ci o mafie, care trebuie să dispară, liderul PLUS, Gabriel Paunică ar sta la masă cu social-democrații despre care spune că nu sunt o parie în sine.

Și negocierile cu PNL sunt în impas, deoarece atât Săuleanu, cât și Giugea nu doresc să candideze decât la funcția de primar al Craiovei.

"Anumite persoane nu sunt negociabile. Dincolo de principii, soluția cu care PNL Dolj a venit ca propunere de candidat la primăria Craiova o considerăm inacceptabilă și în mod direct nu îl vom susține niciodată pe domnul Giugea. Considerăm că este nepotrivit. Ne dorim o alianță de dreapta la Craiova. Momentan nu este o discuție de un tandem. (...) Aceasta este democrația. Ne dorim sa purtăm discuții și după alegeri cu PNL.

Vom fi obligați să stăm la masă cu orcine, indiferent dacă este de la PNL sau alt partid și să găsim soluții. Suntem obligați să ținem cont de votul populației. PSD nu este o paria în sine. Sunt niște oameni acolo care nu au înțeles cum ar trebui să se facă politică și care nu vin acolo cu gândul sa reprezinte cetățenii. Deci nu trebuie sa dăm pe nimeni la o parte de la discuții", a afirmat Gabriel Paunică.

Adrian Claudiu Prisnel a ținut să intervină și să îl contrazică pe colegul sau de alianță : "Noi luptăm să dăm PSD jos, considerăm că nu este un partid politic, este o mafie și cred că trebuie să facem tot ce trebuie ca să dispară. Eu nu voi negocia cu PSD-ul și cred că nici PLUS"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.