Actualitate
Fost ziarist craiovean strange bani pentru oamenii strazii

Anamaria Turmacu – Dobrisan a emigrat in Canada in urma cu trei ani. Pentru ca nu a vrut sa isi continuie cariera jurnalistica pe teritorii straine, s-a incris la Algonquin College, cel mai bine cotat colegiu din Ottawa, sectia Relatii Publice si Comunicare. Impreuna cu colegii de clasa, Anamaria strange acum bani pentru o fundatie canadiana, Ottawa Inner City Health (OICH) care se ocupa cu ajutorarea oamenilor străzii. 

Modalitatea prin care se strang banii este prin evenimente sustinute online.
“Grupul meu, cu mine cu tot, ca e cam greu sa ma lase pe-afara, organizeaza “24 Hours Scream – stream”. Pentru 24 de ore, de pe 30, ora 6 in Romania pana pe 31 octombrie la aceeasi ora, o sa fim live pe Twitch. O sa jucam jocuri video si o sa povestim despre organizatia pe care am ales sa o ajutam. Segmentul meu este de ora 10 dimineata, ora Romaniei, pana la ora 12. Practic o sa fiu o victima, pentru ca ora 10 la romani este ora 3 dimineata la canadieni, dar am insistat sa iau aceasta ora nocturna ca sa petrec cateva ore cu voi, prietenii mei.” Linkul de conectare este: twitch.tv/couragetocare. Donatiile nu sunt obligatorii, dar sunt incurajate.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.