Actualitate
Fonduri europene pentru pacienții infectați cu COVID-19

1,5 milioane de euro au fost alocați pentru pacientii cu COVID-19, care sunt internați la Spitalul Judetean din Craiova cu afecțiuni cardiovasculare.

Vestea a fost anunțată astăzi de către managerul unității spitalicești, care a semnat pe  24 septembrie 2020 un contract de finanțare din fonduri europene în valoare de peste 1,5 milioane euro, pentru tratarea pacienților infectați cu Virusul SARS CoV 2, internați în Clinica de Cardiologie de la Craiova. Spitalul Clinic Județean de Urgență se numără printre unitățile sanitare publice din România care au accesat Apelul și  beneficiază de această finanțare din fonduri europene. Obiectivul proiectului este asigurarea capacității tehnico-medicale a Clinicii de Cardiologie a Spitalui de a diagnostica rapid și a trata eficient pacienții infectați cu Covid-19, internați în clinică cu afecțiuni cardiovasculare. Astfel, laboratorul de angiografie va fi dotat cu echipamente medicale de ultima generatie.

 

La fel se va intampla și cu salonul special amenajat pentru tratarea pacienților suspecți/confirmați COVID 19 care necesită tratament urgent pentru infarct miocardic acut, accident vascular cerebral sau pentru implant de stent. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.