Actualitate
Filieșenii vor rămâne fără apă la robinete din cauza datoriilor

Alimentarea cu apă pentru 26 scări de bloc din orașul Filiași va fi sistată din cauza neachitării contravalorii serviciilor furnizate. Valoarea debitului este de 1.116.816,71 lei.

“S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă ca în data de 16.04.2018, ca urmare a neachitării contravalorii serviciilor furnizate în valoare de 1.116.816,71 lei, va sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, în conformitate cu prevederile legale specifice aflate în vigoare, pentru blocurile de locuințe aparținând Asociației de proprietari Nr.2 Tudor Vladimirescu, blocul A4, sc.1 parter( 26 scări de bloc), din orașul Filiași. Se asigură apă potabilă prin intermediul fântânilor stradale aflate în zonă (sub 500m), pe  str. B-dul Racoțeanu nr.133, nr.160 și în Parcul Central Filiași. Menționăm că hidranții stradali rămân în stare de funcționare. Măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada următoare”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Oltenia.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.