Actualitate
Festivitate de Absolvire la distanță, în acest an

Luand în calcul toate prevederile legale, Royal Models Agency şi-a luat toate măsurile necesare pentru siguranța participanților la evenimentele intitulate Festivitate Absolvire 2020 și a decis ca visul tuturor absolvenților din Craiova trebuie să devină realitate, chiar și în acest an.

Pentru a realiza aceste evenimente Royal Models Agency cu sprijinul oferit de Primaria Municipiului Craiova, Politia Locala Craiova, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Dolj, Salubritate Craiova, RAADPFL Craiova si Opera Romana Craiova, au reusit sa creeze cele mai sigure conditii pentru absolventii anului 2020.

Pregatirea si desfasurarea acestui gen de evenimente este foarte riguroasa, necesita cunoasterea in detaliu a cadrului legislativ si, mai presus de toate, iti trebuie o experienta indelungata pentru a te putea aventura pe un „teren” nou creat in aceasta perioada.

Cei care au dat startul acestor evenimente inedite si speciale au fost absolventii Liceului „Voltaire”, in data de 08 Iunie 2020, in locatia Teatrul de Vara din incinta Parc „Nicolae Romanescu”. Au urmat in zilele urmatoare absolventii de la Liceul Teoretic „Henri Coanda”, in data de 09 Iunie 2020, si absolventii de la Colegiul National Economic „Gheorghe Chitu”, in data de 10 Iunie 2020, ce si-au desfasurat ceremoniile de absolvire in curtea fiecarui liceu in parte.

„Am decis ca este cazul sa ne implicam activ in organizarea acestor evenimente atat de importante pentru absolventii de liceu si facultate. Am studiat cadrul legislativ, am analizat riscurile, am luat toate masurile de siguranta si am reusit, impreuna cu Primaria Muncipiului Craiova (carora le multumim pentru implicare), sa nu lasam aceasta generatie sa sufere din lipsa unui astfel de eveniment.” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency

Desfasurarea evenimentelor a fost facuta intr-un perimetru delimitat, care a fost dezinfectat inaintea de inceperea fiecarui eveniment. Accesul in zona de eveniment s-a facut respectand distantarea sociala de 2 metri, obligatoriu cu masca de protectie, iar organizatorii au masurat temperatura tuturor celor prezenti cu termometre non-contact.

In zona de eveniment au fost amplasate cateva puncte, in care organizatorii a pus la dispozitia celor prezenti dezinfectant (cu cel putin 70% alcool). In timpul evenimentului, buretele microfonului a fost schimbat dupa fiecare persoana care  l-a folosit. Elevii au fost amplasati pe scaune, acestea fiind aranjate la 2 metri distanta unul fata de celalalt (stanga / dreapta / fata / spate). Pana si punctele de intrare si iesire ale evenimentelor au fost amplasate in zone diferite, pentru ca siguranta si multumirea participantilor la evenimentele create de Royal Models Agency este intotdeauna cea mai importanta.

Cu toate aceste masuri de siguranta, realizate in premiera in cadrul unor astfel de evenimente, absolventii s-au conformat si au trait emotia despartirii de colegii si dascalii lor la cel mai inalt nivel. Chiar daca au lipsit pozele de grup si imbratisarile de final, acestia au zambit si s-au bucurat de cel mai frumos curs de pana acum: festivitatea de absolvire.

„Atunci cand oamenii isi unesc fortele si au un singur scop nobil, rezultatul nu poate sa fie decat spectaculos! Este o absolvire aparte, pentru o generatie aparte. Vor urma si alte evenimente de acest gen in perioada urmatoare si chiar daca vor fi unele cu restrictii din unele puncte de vedere, ne vom da toata silinta sa fie evenimente frumoase si pline de emotie.” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency

Ei sunt absolventii care vor ramane in istorie drept absolventii invingatori, absolventii care au ajuns la finalul unei etape importante din viata lor, depasind multe incercari, dar au trecut linia de FINAL intr-un mod inedit.  

“Pentru ca toate au un inceput” ne dorim sa nu fie doar un simplu slogan, ci un trend pentru generatiile viitoare! .” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.