Actualitate
Femeie de 61 de ani, suspectă de furt

O femeie de 61 de ani, din Băilești, este acuzată de furt, polițiștii stabilind că aceasta ar fi sustras din locuința unui bărbat suma de 300 de lei. Prejudiciul a fsot recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar în cauză se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt.

„Marți, 14 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băilești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în curtea unei locuințe, din localitate. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a observat, în apropierea locuinței indicate, o femeie care la vederea autospecialei de poliție a sărit gardul într-o altă curte din apropiere. Poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia şi au prins persoana în cauză, stabilind că este vorba despre o femeie de 61 de ani, din Băilești. Din verificări s-a stabilit că aceasta ar fi sustras din locuința unui bărbat suma de 300 de lei, prejudiciul fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate. În cauză se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.