Actualitate
Femeie căutată de polițiști

Azi, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 53 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în această dimineaţă, în jurul orei 08.30, mama sa, Stuparu Maria, de 73 ani, a plecat voluntar de la locuința sa, din Craiova şi nu a mai revenit până în prezent.

 
Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr negru încărunțit, tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată în pijamale deschise la culoare, pe cap purta o basma, nu avea asupra sa telefon mobil, bani sau alte obiecte de valoare și nu a mai plecat anterior de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.