Actualitate
Femeie accidentată pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 30 de ani, din Craiova, este acuzat de vătămare corporală din culpă, după ce ar fi accidentat o femeie de 74 de ani, din comuna Predeşti, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe strada Rîului din localitate. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Miercuri , 16 iunie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Rîului din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Rîului, din localitate, ar fi accidentat o femeie de 74 de ani, din comuna Predeşti, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.