Actualitate
Femeia violată de Dincă povestește ce a văzut în casa ororilor: 'avea o masă lungă şi pe masa aia lungă avea 10 cuţite puse la rând'

Marinela Bradosu, femeia violată de Gheorge Dincă în urmă cu trei luni, povestește cu lux de amănunte ce a văzut în casa criminalului în serie din Carcal. Femeia spune că, în camera unde a fost abuzată, pe o masă, Dincă ținea zece cuțite de diferite mărimi. Aceasta nu a depus plângere la poliție de frică, după ce Dincă a amenințat-o că "ii omoară pe toți". 

Marinela Bradosu, în vârstă de 49 de ani, descrie cum a ajuns din Brâncoveni, în gospodăria lui Dincă, din Caracal. Aceasta susține că Gheorghe Dincă a fost cel care a căutat-o acasă și sub pretextul că are nevoie de cineva care sa îi sape porumbii în curte, acesta a dus-o pe femeie în casa sa, unde a bătut-o și a violat-o.  “Am săpat până la 12, de la 12 a venit peste mine acolo în grădină, m-a luat de mână, m-a dus până la uşă unde dormea, după aia mi-a învârtit mâna după păr, m-a suit pe patul ăla unde se culca el şi după aia s-a apucat să îşi facă ce nevoi a avut, să mă violeze. Am început să zbier dar nu ştiu dacă m-a auzit careva. La urmă m-am dus în grădină iar să sap acolo şi se făcuse ceasul trei şi i-a, zis să meargă să mă ducă acasă şi el a zis că nu merge că a băut ţuică şi cu vin”, a declarat Marinela Bradosu. Olteanca susţine că Dincă a şi lovit-o cu pumnul până a leşinat. “Acolo unde dormea el avea o masă lungă şi pe masa aia lungă avea cuţite puse la rând, avea unul cu riduri atât de mari (n.red. femeia arătând două degete), să mor dacă vă mint, avea lângă el vreo zece cuţite aşa. Eu când le-am văzut mi s-a sculat părul în cap, tremuram de nu mai ştiam. La urmă nenorocitul mi-a dat cu pumnul aicea după gât, am căzut jos, leşinasem, a turnat o găleată de apă pe mine, s-a pus cu palmele pe mine”, a mai spus victima lui Dincă. După ce a plecat din casa lui Dincă, Marinela Bradosu a reușit să ajungă acasă cu o mașină de ocazie. Femeia i-a povestit cele întamplate mamei sale care a sfătuit-o să tacă din gură. “Eu i-am zisă tacă din gură că ne facem de râs”, a precizat mama Marinelei, bătrâna susţinând că dacă l-ar vedea pe Dincă în faţa ei i-ar “da cu sare în ochi”. “Ăla trebuie pătimit, nu în puşcărie că în puşcărie le dă de mâncare acum, au televizoare, dar pătimit aşa, băgat în mărăcini ... Nu ne-am dus la poliţie, i-am spus eu să tacă din gură că aude gineri-miu, am şi eu ginere cuminte, e păţit, aude gineriu-miu şi pleacă de la noi. De aia nu ne-am dus”, a completat mama Marinelei.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.