Actualitate
Fără apă caldă în toată Craiova

Toţi locuitorii din Craiova vor rămâne mâine fără apă caldă. Prima zi de octombrie vine cu o avarie anunţată de Termo Craiova. 

Vor rămâne fără apă caldă menajeră toţi craiovenii racordaţi la reţeaua oraşului, între orele 08 şi 19.00. Termo anunţă că avaria s-a produs din cauza unor reparaţii la magistrala de transport de distribuţie a agentului termic.

COMUNICAT Avarie CEO: „Ca urmare a efectuării unor reparații la magistrala de transport de distribuţie a agentului termic primar Complexului Energetic Oltenia S.A - Sucursala Electrocentrale Craiova II , va întrerupe furnizarea de agent termic (apă caldă menajeră) în data de 01.10.2020 în intervalul orar 08.00-19.00 

Vor fi afectați toți locuitorii Municipiului Craiova. 

Ne cerem scuze pentru problemele create dar avaria nu aparține SC Termo Craiova SRL ci Complexului Energetic Oltenia S.A -Sucursala Electrocentrale Craiova II .”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.