Actualitate
Exit Poll Primăria Craiova: Olguța Vasilescu (PSD) - 34,5%, Nicolae Giugea - 29%, Antonie Solomon - 17,6%

Lia Olguța Vasilescu, candidatul Partidului Social Democrat, la funcția de primar al municipiului Craiova, a câștigat un nou mandat. În urma exit poll-ului, Vasilescu are un procentaj de 34,5%.

Exit poll-ul realizat de CURS-Avangard prezintă următoarea situație: 

 

Vasilescu Lia-Olguţa, Partidul Social Democrat - 34,5%

Giugea Nicolae, Partidul Naţional Liberal - 29,0%

Solomon Antonie, Partidul Ecologist Român - 17,6%

Săuleanu Lucian-Bernd, Alianţa USR Plus - 13,4%

Costache Marin, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) - 1,9%

Stănculescu Anişoara, Partidul Mişcarea Populară - 1,8%

Păloiu Marian-Daniel, Partidul Alianţa Liberalilor Şi Democraţilor - 0,6%

Ciceu Eduard-Ionuţ, Partidul Pro România - 0,3%

Altul - 0,8%

 

Lia Olguța Vasilescu a declarat: „Mulțumim craiovenilor și doljenilor care s-au prezentat la vot. Conform exit-poll-urilor actuale, am câștigat funcțiile de primar și președinte al CJ Dolj. De asemenea, suntem partidul aflat pe primul loc în preferințele alegătorilor. Le mulțumim tuturor care ne-au votat astăzi, militanților care au fost alături. Cred că a fost cea mai mizerabilă campanie electorală din ultimii 20 de ani. Eu nu am mai trăit așa ceva până acum, dar mesajul nostru a ajuns la electorat. Începând de săptămâna viitoare ne vom pune în practică programul.”

 

Cosmin Vasile (Candidat PSD la funcția de președinte al CJ Dolj): „PSD are cel mai bun scor în ceea ce privește Consiliu Județean Dolj. Le mulțumesc cetățenilor care au mers la vot, suntem partidul majoritar și în județ. În continuare, vom desfășura proiecte de dezvoltare în localitățile din Dolj.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.