Actualitate
Exclusiv: Acesta este autorul accidentului din Brazdă: Ionuț Manea a lovit o fetiță și pe tatăl ei și a fugit

Autorul accidentului produs pe 21 ianuarie, pe bulevardul Dacia din Craiova, în urma căruia o fetiță de un an și șapte luni și tatăl acesteia au ajuns la spital cu multiple traumatisme, a fost reținut în această seară de polițiștii doljeni. În dosar sunt cercetate și alte trei persoane care au ajuns și ele în arestul poliției doljene.

Polițiștii doljeni cunoșteau identitatea autorului de mai bine de o săptămână, însă au descins în locuința acestuia din Craiova și într-o altă locație din comuna doljeană Leu în momentul în care au strâns suficiente probe ca acesta să fie reținut. În timpul verificărilor, Ionuț Cristian Manea a ajuns de mai multe ori în fața anchetatorilor, însă niciodată nu a recunoscut că el ar fi șoferul care a rănit-o pe fetița de un an și șapte luni și tatăl acesteia. În cursul zilei de marți, polițiștii au descins în locuința acestuia, după care a fost dus la sediul Poliției Municipiului Craiova unde a fost audiat timp de mai multe ore, alături de alte persoane care l-au ajutat să dezmembreze autoturismul pe care îl conducea în momentul producerii accidentului de circulație, ulterior părăsind locul faptei.

“Ca urmare a activităților complexe de investigare și cercetare efectuate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova în dosarul penal constituit ca urmare a evenimentului rutier ce a avut loc pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, au fost identificați, atât conducătorul autoturismului implicat, în persoana numitului M. IONUȚ, de 33 ani, din Craiova, cât și alte trei persoane care au favorizat și tăinuit fapta de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. În dimineaţa zilei de astăzi, au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare la imobilele în care locuiesc persoanele menţionate, dar și alte locații din municipiului Craiova, comuna Leu și comuna Cârcea, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate mai multe părți componente ale autoturismului implicat în eveniment”, se arată într-un comunicat al poliției doljene.

Ionuț Manea este certectat pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, Călin Pop, de 45 ani, din Craiova și Mădălin Floricel, de 38 ani, din Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului și Marius Vasile, de 35 ani, din comuna Leu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.