Actualitate
Elevii de zece au fost premiați

Luni, 16 septembrie, la sediul Inspectoratului Județean Școlar Dolj, elevii care au obținut media zece la examenul de Bacalaureat, dar și la Evaluarea Națională au fost premiați. Copiii de zece pe linie care au absolvit liceul au primit câte trei mii de lei, iar colegii lor mai mici câte o mie de lei.

Andreea Vasile este una din elevele de zece din Dolj.  Acum a devenit deja studentă la Facultatea de Limbi Străine din București. Spune că examenul de Bacalaureat nu a fost greu pentru ea și este fericită că astăzi și-a putut ridica premiul. „Mă bucur că ni se apreciază meritul celor care au învățat foarte foarte mult. Să sperăm că numărul elevilor care iau note mari crește de la an la an”, a spus Andreea Vasile. Pe lângă premii, elevii au fost îndemnați să se străduiască mereu pentru a obține rezultate excepționale. 31 de elevi din Dolj au obținut, anul acesta,media zece la Evaluarea Națională,  iar patru adolescenți au luat nota maximă la examenul maturității. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.